5 Mayıs 2013 Pazar

Değişmez Lezzet Durağı...



         Bugün sizlerle neredeyse haftada iki gün gittiğim ve neredeyse  müdavimi olduğumu bile söyleyebileceğim bir yerden bahsetmek istiyorum. Bu yerin adı 'Lunch Box'. Belki aranızda daha önce giden ve bu güzel restaurantı bilen birileri vardır fakat benim için yeni bir restauranttı ve ben bu güzelmi güzel lezzetlimi lezzetli yemeklerin bulunduğu restaurantla Forum İstanbul'da tanıştım. Daha pek çok da şubeleri var. Denemek isterseniz şubelere bir göz atıp eminim kendinize yakın bir tane bulup gidebilirsiniz. Benim sürekli Forum İstanbul'u tercih etmemin nedeni ise ilk olarak bu AVM'yi çok sık olarak ziyaret ediyor olmam. Ee malum yaz geliyor kışın alınan kilolar kalın kalın elbiselerin, kazakların, mantoların altından gözükmüyordu fakat şimdi işler değişiyor. Kocakış boyuncakafamıza takmadığımız kilolar bizi rahatsız etmeye başlıyor. Bende işte tamda bu sebepten dolayı spora yazıldım. 
       Bir arkadaşımla beraber haftanın en az iki günü mutlaka spora gitmeye çalışıyoruz. Spor salonumuz da Forum İstanbul'un içinde bir yer oluncada malum spor bittikten sonra bir şeyler atıştırmak ve daha geç saate kalmadan yemek işini halledebilmek için bu restauranta gidiyoruz. Menüsü oldukça zengin olduğu için diyet yapanlardan tutun vejeteryan olanlara kadar herkesin kendi damak zevkine uygun hepsi lezzetli yiyecekler bulabilecekleri bir yer burası. Biz özellikle kendimize ödül verdiğimiz zamanlarda pizzada cok fazla et ve doluşuk sevmeyenlerin bayılacağı Pizza Girne veya değişik mutfakları denemeye açık kişilerin seveceği Meksika mutfağından Fajita yemeyi tercih ediyoruz. Ve gerçektende bu lezzetli yemekleri yediğimiz gün tam bir ödül günü oluyor bizim için.  Peki bu kadar övdün övdünde Kimdir bu Lunch Box dediğinizi duyar gibiyim :) Bu sorunuzun cevabını öğrenmek için bence gidin ve Lunch Box'u ziyaret edin derim ben size.           Lunch box'ı tercih etmek için  güzel bir neden daha öğrenmek ister misiniz ? Açık ve kapalı olarak iki ana bölümden oluşuyor. Hem mevsimsel şartlarda rahat edebileceğiniz hemde yaz demeden kuş    demeden tütün vb. şeyleri kullanan kişilerin rahatlıkla keyif sürebileceği bir yer burası. 
        "E hiç mi kötü bir yanı yok canım buranın?" Dediğinizi duyar gibiyim. Ben gayet memnunum fakat araştırmak isterseniz facebook sayfasına veya  forumlara bakın derim ben :) Bugünlükte bu kadar. Umarım sizi yanıtmam ve Lunch Box'a olurda giderseniz oradan doymuş karınlar ve gülen yüzlerle ayrılırsınız :) 

AFİYET OLSUN...... :)


Adres: Kocatepe mah. Paşa Cad. G F Blok Forum İstanbul No: 75/77 Bayrampaşa/İstanbul.
Telefon:  0212 640 27 00





                                                                                                                                İlayda Gencer.