16 Aralık 2012 Pazar

Buzzzz gibi....


 
 
Evet anlayacağınız gibi bu hafta Kitchenette'e gittim. Ve yine bir arkadaşımla gittim tabiki. Bir çok yerde Kitchenette bulunuyor biliyorsunuz ki benim gittiğim Kitchenette ise Kanyon'dakiydi. Kanyon genel anlamda soğuk bir alışveriş merkezi yani açık alan olduğu için ceyeran da yapıyor özllikle kış günlerinde hava 10 derece ise kanyon'da 5 hissediliyor. Bu yüzden gidecek olursanız siz tavsiyem kalın giyinmeniz :) Sigara'nın insana zulümlerinden biriside her ortamda dışarıda oturmak ve iliklerine kadar donmak herhalde. Biz sigara kullanmayan insanlar olarak üşümüş ve soğuktan büzüşmüş insanların yanından geçerek içeri oturuyoruz. Eğer sigara kullanıyorsanız lütfen bırakın şu illeti. İçeride güzel bir otam sarı ışıklarla samimi bir otmosfer oluşturulmuş. İnsanın içi daha d bir ısınıyor :) Hemen kendimize güzel bir yer seçiyoruz ve oturuyoruz. İlgili garsonlardan birisi geliyor ve bize menüyü uzatıyor. Sizler için detaylıca inceldğim menüde fiyatlar normal düzeyde diyebilirim. formuna dikkat etmek isteyenler için diyet bölümü ve çoluk çocuk gelenler içinse miniklerin damak tadına hitap edecek yiyecekler mevcut. Bir de siz bakın dilerseniz ? :)
 
 






Pek detaylı çekememiş olsamda geniş bir menüsü olduğunu söyleyebilirim.








Menü'yü inceledikten sonra yanımıza gelen garsona sizler için Kitchenette'in favori yiyeceğinin ne olduğunu soruyorum. Gidenler bilir tahmin etmesi pek de zor değil. Garson'un cevabı beklediğim gibi Şinitzel oluyor. İnanın bana doğruyu söylüyor gerçekten de çıtır çıtır ve leziz bir yemek birazdan göreceksiniz zaten :) Ben sizlerle de paylaşabilmek ve tekrar bu lezzeti tadabilmek için Şinitzel sipariş ediyorum. Arkadasım ise pizza sever biri olduğu fakat dışarıda ki etlere salam, sucuk, sosis vb. pek güvenemediğinden Pizza Margarita sipariş ediyor.  Yemeklerimizin gelmesini beklerken keyifli bir sohbete başlıyoruz. Mekan kalabalık bu yüzden siparişlerimizin çabuk gelecğinden yana pek umudumuz yok. Garson tekrar geliyor ve bilin bakalım ne getiriyor ? Tabi ki de Kitchenette'in o meşhur leziz ekmeklerinde ! Bazılarınız ekmekleri fazla yağlı veya ekmek olmaktan çıktığını düşünebilir fakat ben kesinlikle katılmıyorum . Zeytinli olan favorim bayılıyorum ! :)


                                                              o meşhur leziz ekmekler


 Biz ekmeklerden küçük ama tatmin edici lokmalar alırken ve sohbetimize devam ederken çok geçmeden tekrar garsonumuz ufukta görünüyor ve yine elleri dolu. Ne dersiniz acaba bu sefer ne getiriyor ? :) Yanıldınız ! siparişlerimiz geliyor baya şaşırdığımızı söylemeliyim. Mekanın kalabalıklığından dolayı az önce de söylediğim gibi bu kadar çabuk gelebileceğini sanmıyordum. Her neyse üzümünü ye bağını sorma demişler. Yemeklerimiz iştah açıcı duruyor bir de siz bakın bakalım gerçekten de söylendiği kadar lezzetli duruyor mu ? :)


Pizza Margarita

                                                           Tavuk Şinitzel

Söylemeden geçmemeliyim sanırım isteğe bağlı olarak Şinitzel'in yanında verilen Patates Salata'sı Parmak Patates ile yada Elma Dilim Patates ile değiştirilebiliyor. Yanı yemeğinizi damak zevkinize uydurmak size kalmış :) Tahmin edeceğiniz üzere bu nefis yiyecekler kısa süre içinde bitiyor. Biz çok memnun kaldık. Umarım bir gün giderseniz sizde en az bizim kadar mutlu ayrılırsınız bu mekandan :)



Mekan bilgileri:

Telefon: (212) 353-0686
Adres : Büyükdere Cad.No: 52-53 Kanyon AVM Levent

Daha fazla bilgi edinmek için bir kaç link:





                                                                                                                      Teşekkürler..