7 Kasım 2012 Çarşamba

Cafe Cadde..

                                                                         Cafe Cadde

Yeniden merhabalarrrrrrrr :)
Bugün de güzel bir akşam üzerinde yemeğimizi yiyip, yeni tatlar tatmak için Cafe Cadde'deyiz. Burası Cadde'nin orta yerinde, yol üzerinde şık bir cafe. Yol üzerinde dediğime bakmayın sakın öyle kurak, iç kapatıcı, betonla cevrili bir yer değil. Gayet güzel bir şekilde yeşillendirilmiş insanın içini açan bir yer. Bu benim Cafe Cadde'ye ilk gelişim değildi bu yüzden sizlere daha ayrıntılı ve önceki gelişimde de dikkatimi çeken bir takım şeylerden bahsedebileceğim. Öncelikle tanınmış isimlerin sıkça geldiği bir yer oldugunu söylemeliyim. Bunun dışında garsonların tutumuyla ilgilide bir kaç sey söyleyebilrim ilk gidişimde pek güler yüzlü değillerdi açıkcası menüyü önümüze fırlatır gibi koymalar sonra siparişlerimizi uzun sürede, eksik ve homurdanarak getirmeler pek hoş değildi açıkcası dayak mı yedik yoksa yemek mi yedik o gün anlamadık. Bu gelişimdeyse yine ciddi fakat en azından insancıl davranışlar içinde bulunan arada güler yüzünü takınan garsonlarla karşı karşıyaydım. Biraz
kafa karıştırıcı bir durum anlayacağınız :) Neyse Garsonumuz geldi menümüzü alalım :)
                                                                                                                                                                        


 
Menü kapağını açar açmaz karşınıza menünün içeriğini gayet net bir şekilde görebileceğiniz farklı bir dizayn çıkıyor. Sizler için onunda fotoğrafını çektim yukarıda görebilirsiniz :)  Önceki yazımda da belirttiğim gibi buradada bizi sipariş vermemiz için sık boğaz etmediler. Belki yoğun olduklarından dı bilemiyorum tabi ama gündelik hayatımdada sık boğaz edilmeyi pek sevmediğimden herhalde bu konu benim çok dikkatimi çekiyor ve sıkboğaz edilmemem çok hoşuma gidiyor. Neyse, uzunca bir süre menü'yü inceledikten sonra arkadaşım ve ben ne yiyeceğimize karar verdik. Ben çok fazla aç olmadığım için Pizza Margarita arkadaşımsa çok aç olduğundan ve tam bir Kırmızı Et canavarı olduğundan Burger yemeye karar verdi. Bu arada sevgili 'arkadaşım' bu yazıyı okuyorsan seni çok seviyorum :)

Tekrar garson geldikten ve siparişlerimizi verdikten sonra Restaurant'ın kendi yapımı olduğunu öğrendiğimiz Ekmek ve Zeytin Ezmesi Sosu geldi. Ben çok fazla beğenmesemde arkadaşım gayet lezzetli bulduğunu söyledi. Bu arada dipnot benim sevmememin nedeni büyük ihtimalle fazla zeytin sevmemem lütfen ön yargıyla yaklaşmayın ve bir deneyin:) Eveeetttt bu arada siparişlerimiz de geldi iyide oldu çünkü kurtlar gibi açtık. görünüşleri bizim tabiri caizse ağzımızı sulandırdı bakalım siz neler hissedeceksiniz. İşte enfes yemeklerimiz  :)


 
Pizza Margarita 

                                                                   
                                                                      Cadde Burger

Bakalım tatlarıda görünüşleri kadar güzelmiymiş :) Pizza biraz fazla domatesliydi açıkcası bu yüzden biraz cıvık kalmıştı yinede bu benim için fazla sorun olmadı domatesi sevdiğim için severek yedim. Cadde Burger'sa et sevmediğim için pek hoşuma gitmedi ama arkadaşım bayılarak son lokmasına kadar yedi neredeyse bu yüzden et severlere duyurulur Cafe Cadde'ye giderseniz ve açsanız Cadde Burger yemenizi tavsiye edebilrimmmm :) Bu haftalıkta benden bu kadar bakalım haftaya sizleri nereye götüreceğimmmm kendinize iyi bakın :)


            Mekan bilgileri :

Adres:   Bağdat Cad. No:349 Erenköy-İSTANBUL 
İletişim Numarası: (0216) 302 76 24

Özellikle Haftasonu aksam saatlerinde rezarvasyon yaptırmadan gitmemenizi tavsiye ederim :)



                                                                                                                   Teşekkürler..